Corona statement bestuur SV Baarn

In de samenleving leven verschillende visies met betrekking tot de verschillende Corona maatregelen. Ongetwijfeld leven deze ook binnen onze club.
Onze vereniging en haar leden zijn een afspiegeling van Baarn en haar inwoners en wij respecteren ieders mening en visie. Met betrekking tot het corona beleid volgt SV Baarn de KNVB/NOC-NSF richtlijnen. Met betrekking tot de kantine houdt dit in dat wij gelegenheid tot zittend nuttigen van drankjes of etenswaar faciliteren aan tafels achter het rood/witte lint. Wel wordt dan een QR code scan gevraagd. Als u deze niet wenst te tonen is de kantine open voor afhalen om buiten op ons terras gezellig te verblijven.
SV Baarn is een voetbalclub en geen platform voor uitwisseling van politieke visies. Als naleving van de regels niet mogelijk blijkt, zien we geen andere optie dan onze kantine te sluiten. De impact daarvan hoeven we niet verder in te kleuren.
Veel voetbal plezier gewenst!

Met vriendelijke groet, namens het bestuur SV Baarn,

Evert Jan Stagge.

Welkom bij SV Baarn!

Klik hieronder om een chat te starten in Whatsapp.