Skip to main content

Ook dit jaar gaan we weer aan de slag met de Grote Clubactie. Vorig jaar was het een groot succes. Hopelijk kunnen we dat dit jaar overtreffen.

Nada Metwalli, lid van de sponsorcommissie en clubcoördinator van de Grote Clubactie “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor de Zonnepanelen. Dit maakt ons in alle opzichten de groenste club van Baarn en draagt ook nog een steentje bij aan een betere wereld. Vorig jaar is er €5200,- opgehaald voor de Zonnepanelen, maar we zijn er nog niet. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!” Juist nu kunnen ze die extra steun goed gebruiken.

80% gaat naar de club

Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n 9 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

Vorig jaar lukte het ons om maar liefst €5200,- op te halen. Met de opbrengst realiseerden zij een belangrijk deel van de Zonnepanelen.

De trekking van de Grote Clubactie 2021 vindt plaats op woensdag 8 december. Vanaf donderdag 9 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

Kun je niet wachten met loten kopen? Dat kan nu al hier? Even zoeken op SV Baarn en het komt goed! https://lot.clubactie.nl/lotkopen/

×

Welkom bij SV Baarn!

Klik hieronder om een chat te starten in Whatsapp.

×