Baarn- Jannis van der Lijcke is met ingang van seizoen 2022/2023 de nieuwe trainer van SV Baarn 2. De geboren Amsterdammer zette zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2023.

Van der Lijcke speelde in de jeugd voor AFC Ajax Amsterdam. Tot een debuut in de Eredivisie kwam het echter niet. Na zijn tijd daar voetbalde hij nog voor enkele andere clubs, waaronder bij Rood Wit-A. (tegenwoordig asv de Dijk). Bij die club sloot hij zijn spelerscarrière af én startte hij als voetbaltrainer.

Als trainer/coach beleefde Van der Lijcke verschillende successen. Veelal promoties. Dat lukte hem bij Rood-Wit A., Xanthos en Sporting MartinuS. Bij de laatstgenoemde club was hij maar liefst 13 seizoenen werkzaam. Hierna vervulde de huidig inwoner van Almere nog een functie bij ASC Waterwijk en BFC Bussum.

SV Baarn is zeer blij met de komst van deze ervaren oefenmeester en kijkt uit naar een fijne samenwerking.